15 Квітня 2019
Новини

Стріляли по колесах: на Рівненщині затримали водія-хулігана

Стріляли по колесах: на Рівненщині затримали водія-хулігана

Сьогодні вночі, 15 квітня, поліцейські Рівненщини застосували табельну зброю для затримання водія-порушника, який травмував двох поліцейських.

Про це власкору IA ZIK повідомив керівник відділу комунікації поліції Рівненщини Антон Крук.

Наразі з’ясовано, що близько 3:20 екіпаж патрульної поліції побачив автомобіль BMW на іноземній реєстрації, водій якого порушував правила руху і створював аварійну обстановку. Поліцейські спробували зупинити машину, однак її керманич на це не реагував і почав втікати.

За словами Антона Крука, на допомогу поліцейським, які переслідували порушника, підключилися інші патрульні. Вони автомобілем поїхали перед BMW та намагалися її зупинити. Утікач вдарив своїм авто поліцейський автомобіль, що їхав попереду, різко розвернувся і вдарив машину правоохоронців, що їхала позаду.

Після цього поліцейські вистрілили по колесах BMW. Під час затримання отримали травми двоє поліцейських та пасажир BMW. Їх доставлено до лікарні.

У салоні машини втікача виявили стартовий пістолет з ознаками переробки для відстрілу гумовими кулями.

За кермом автомобіля-втікача перебував 32-річний житель села Вітковичі. Алкотестер показав 1,62 проміле алкоголю в його крові. Проводиться розслідування. 

Ми вже писали, що зупинити ваше авто на дорозі з метою «перевірки документів» поліція не має права. У законі вказано всього 10 конкретних причин, через які патрульні можуть зупиняти водіїв.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, затримання, водій, пдр, рівне, поліція
В тему