14 Квітня 2019
Новини

На Львівщині багатодітній матері, яка перешкоджала незаконній вирубці дерев, спалили стайню з тваринами

На Львівщині багатодітній матері, яка перешкоджала незаконній вирубці дерев, спалили стайню з тваринами

На Львівщині, у Сокальському районі, на пожежі в господарській будівлі загинули свійські тварини.

Як виявилось, причиною пожежі та смерті тварин став навмисний підпал. Про це пише Zaxid. net.

Про обставини події розповідає власниця спаленої стайні. Це приміщення невідомі закидали так званими «коктейлями Молотова». Жінка пов'язує підпал із своєю екозахисною діяльністю.

«Стайня згоріла вщент. Коні, кози, корова і телята - всі тварини дуже сильно кричали, але ми нічого не могли зробити, бо вогонь був дуже сильний. На місці пожежі ми познаходили пляшки з бензином. Стіни також облили», - розповідає Ольга Масловська, власниця стайні.

На її думку, причиною підпалу є її конфлікт із посадовцями місцевого Соснівського лісництва, на території якого здійснюються нелегальні вирубки.

«У нас масово вирубують ліс. Дерева зрізають попри саму землю, а тоді маскують мазутом та попелом пеньки. Я не раз піднімала це питання, тому мені вирішили так відплатити».

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах). Триває слідство.

 46-річна Ольга Масловська – матір п’яти дітей. Після втрати господарства вона звертається до меценатів, які готові підтримати родину в біді. Жінка також шукає адвокатів та екологів, які можуть допомогти з юридичною підтримкою у її ситуації.

Номер телефону  Ольги Масловської – 0977401381 та номер банківської картки для добровільної фінансової допомоги 5168 7555 2319 4252

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, львів, львів, львів
В тему