5 Квітня 2019
Новини

Повідомили, скільки волинян піде в армію під час весняного призову

Повідомили, скільки волинян піде в армію під час весняного призову

У Волинській області розпочався весняний призов громадян України на строкову службу.

На Волині синхронно з рештою областей розпочався весняний набір строковиків до лав Збройних сил. У зв’язку зі стартом весняного призову-2019 в обласному військовому комісаріаті відбулися інструкторсько-методичні заняття із членами обласної призовної комісії, лікарями-спеціалістами, військовими комісарами, головами призовних комісій та начальниками відділень комплектування районних та міських військкоматів області із підбиття підсумків осіннього періоду 2018 року та постановки завдань на 2019 рік.

Про це повідомило Інформагентство Міністерства оборони України.

Під час зустрічі, що відбулася під керівництвом військового комісара Волинського ОВК полковника Романа Кулика та заступника голови Волинської ОДА Олександра Киричука, проаналізовано якість виконання заходів, пов’язаних із проведенням і підготовкою призову громадян України на строкову військову службу, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення під час цьогорічного весняного призову.

На навчальних місцях учасникам заходу продемонстрували порядок проведення засідання районної (міської) призовної комісії та вивчення керівних документів щодо призову громадян на строкову військову службу. Відповідно до указу Президента України, протягом весняного призову строковиків у лави армії, що триватиме з 1 квітня по 30 червня 2019 року, військкомати Волині планують призвати 595 осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, військкомат, армія
В тему