5 Квітня 2019
Новини

«Доктор» із масовки: кров у Зеленського брав актор зі «Сватів»

«Доктор» із масовки: кров у Зеленського брав актор зі «Сватів»

Виявилося, що аналіз крові у шоумена Володимира Зеленського, який переміг у першому виборі президентської гонки, брав актор зі серіалу «Свати» й учасник кулінарного шоу.

Аналіз крові у кандидата в президенти Володимира Зеленського брав масажист клініки «ЄвроЛаб» Владислав Кірякулов, який свого часу був учасником кулінарного шоу «Мастер-шеф» та знімався у серіалі «Свати», йдеться в ефірі «Прямого».

Відомо, що Кірякулов брав участь у кулінарному шоу «Мастер-шеф», знімався у телесеріалі «Свати», а нині працює масажистом у клініці «Євролаб». Інформація про нього розміщена на офіційному сайті лікарняної установи.

На сайті кулінароного шоу його називають «доктором з тонкою душевною організацією». Також йдеться про те, що він робить масажі і виготовляє ортопедичні устілки.

Як актор «доктор» Кірякулов знімався у картинах «Україна, гудбай», «Свати-5» та інших. Список його ролей можна переглянути на сайті «Кіно-театр.ру»

Фото зі Саакашвілі Кірякулов виклав 5 березня 2018 року, а депортація політика з території України відбулась у лютому 2018 року.

Кадри зі зйомок серіалу «Свати».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, вибори 2019, володимир зеленський, серіали
В тему