5 Квітня 2019
Новини

«Зробити із г..на цукерку»: Зеленський ще три роки тому розкрив свою виборчу технологію

«Зробити із г..на цукерку»: Зеленський ще три роки тому розкрив свою виборчу технологію

Ще в 2016 році Володимир Зеленський під час одного із концертів «Кварталу 95» у формі жартів озвучив технологію, яку можливо застосувати до виборців завдяки вдалій рекламі кандидата.

Відповідне відео оприлюднив Бад Леша у Фейсбуці.

Відповідно до відео, Зеленський запитав аудиторію, хто буде за нього голосувати, якщо він піде у президенти. Потім він пояснив, що не потрібно вірити рекламі, «бо ви вибираєте не йогурт», і що насправді він показав технологію, як можна «зробити із г..на цукерку».

Натомість політтехнолог Ірина Сєрова повідомила, що технологи Володимира Зеленського скопіювали технологію просування кандидата і, зокрема, «геніальний» хід з пропозицією проведення дебатів на стадіоні.

Про це політтехнолог Ірина Сєрова написала на своїй сторінці в Facebook.

«Ви правда думаєте, що геніальні технологи Зеленського придумали унікальну технологію ?! Для недосвідченого обивателя, який впевнений що розбирається в політичних технологіях - напевно так і здається. Для тих хто в темі це тупо плагіат. І навіть «геніальний» хід з дебатами - теж тупо плагіат. Не вірите? Подивіться серіал «Чорне дзеркало». Сезон 2, серія 3. Під назвою «Момент Уолдо», - пише Сєрова.

Короткий сюжет: комік, який озвучує на екрані мультяшного синього ведмедя Уолдо, починає висміювати провідних політиків країни.

«По-приколу. І жартома цього постійно матюкатися і пукає з екрану ведмедя пропонують на роль кандидата на пост в уряді. Несподівано він набирає такої рейтинг, що стає фаворитом ».

«З'являються технологи з закордонного закулісся пропонуючи спочатку мультяшному героєві виграти вибори в рідній Британії, потім продати технологію на експорт до Південної Америки і т.д. по всьому світу. Головне не морочитися з тезами і програмою. Важливе правило яке звучить: «зробити ставку на люмпенів, але не відлякати і середній клас», - переказує зміст фільму політтехнолог.

Далі по-сюжету - актор озвучення пручається, борючись із залишками совісті, але маховик закручений. Ведмідь бере участь в дебатах, але нічого не відповідає на серйозні і прямі запитання, а «верещить, пукає, і відпускає вульгарні жарти на рівні статевого органу. Публіка в дикому захваті ірже, аплодує і рейтинг ведмедя піднімається все вище».

Ведмідь починає навертати на політика і кричить: «Мене підтримує народ. А ти вважаєш народ бидлом і називаєш їх ідіотами ?!». Публіка радіє і аплодує».

Нічого не нагадує.

На думку політтехнолога Сєрової, відсутність планомірної і майже пропагандистської комунікації з народом призводить до його поступової «люмпенізації і дебілізації».

 



Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство, володимир зеленський, вибори 2019, технології, плагіат
В тему