5 Квітня 2019
Новини

ТОП-5: назвали найгірші дороги в Україні

ТОП-5: назвали найгірші дороги в Україні

Радник голови Укравтодору та колишній заступник міністра інфраструктури Олександр Кава назвав українські дороги, які зараз перебувають у найгіршому стані.

Про це йшлося в ефірі Громадського.

На прохання ведучої назвати топ-п'ять доріг, які зараз у найгіршому стані, Кава сказав: «В першу чергу, це — дорога Н14: Кіровоград-Миколаїв-Кропивницький-Миколаїв, це дорога Н11 Дніпро- Кривий Ргі –Миколаїв. Це дороги, які ведуть в портовий кластер Миколаєва та тією ж дорогою багато їдуть в напрямку порту «Одеса». Це дві найгірші дороги».

Кава додав, що також у поганому стані є дорога М12, на території Кіровоградської області, водночас на територіях Вінницької, Хмельницької та Тернопільської вона в хорошому стані.

За словами експерта, дорога М12 на ділянці від Тернополя до Стрия перебуває «майже непроїзному в стані».

«І, напевно, ключова дорога, яка поєднує Закарпаття з Івано-Франківщиною — Н09 — це по суті основна дорога, яка поєднує Східне Закарпаття із Центральною частиною, із Ужгородом. Ця дорога цьогоріч буде активно ремонтуватись, Укравтодор передбачив фінансування, щоб привести її у належний стан», — підкреслив Кава.

Раніше в Укравтодорі заявили, що протягом 2019 року в Україні планують відновити до 1800 км доріг. За даними того ж Укравтодору, для ремонту усіх доріг та мостів України необхідно близько 2 трильйонів гривень.

Читайте також:

У Києві бус провалився під асфальт (фото, відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, укравтодор, дорога
В тему

Останні матеріали