1 Квітня 2019
Новини

ДТП у Києві: відбійник пронизав мікроавтобус із пасажирами (фото, відео)

ДТП у Києві: відбійник пронизав мікроавтобус із пасажирами (фото, відео)

У ніч на 1 квітня в Києві, на Столичному шосе, трапилася серйозна ДТП із постраждалими.

Автомобіль Mercedes Vito виїхав за межі проїжджої частини та допустив зіткнення з відбійником. Металева конструкція пронизала мікроавтобус, – повідомляє Інформатор.

Аварія трапилася близько 2:20.

За попередньою інформацією, Mercedes їхав з Кропивницького в Бориспіль. З невідомих причин водій Mercedes виїхав за межі проїжджої частини і наткнувся на металевий відбійник. У момент аварії в машині перебувало восьмеро пасажирів: четверо дорослих і четверо дітей.

Удар припав на пасажирську сторону автомобіля. Металеву огорожу проткнуло машину наскрізь.Попередньо: внаслідок аварії постраждали три людини: дитина, чоловік і жінка. Інформація про стан постраждалих з'ясовується.

Єдине, що вдалося дізнатися, пасажирці відірвало ногу.

Всіх постраждалих терміново госпіталізували до лікарень столиці. Водій Mercedes перебував на місці події і давав пояснення поліцейським.

На час оформлення ДТП рух здійснювався за двома з чотирьох смуг руху. Крім цього, на місце виїжджали рятувальники ГСЧС, які зрізали відбійник і допомагали витягувати постраждалих з понівеченого автомобіля. Що саме стало причиною аварії і деталі інциденту – з'ясовуються.На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп
В тему