30 Березня 2019
Новини

В Дніпрі 16-річній дівчині розбили голову через коментар в Instagram

В Дніпрі 16-річній дівчині розбили голову через коментар в Instagram

В Дніпрі біля однієї з місцевих шкіл сталася бійка між двома школярками.

На місце виїжджали поліція і представники ювенальної превенції.

Вікторія, мама постраждалої, розповіла, що її дочка Ліза посварилася з дівчинкою зі своєї школи. Про це вона повідомила Інформатору в телефонній розмові.

Вікторія розповіла: «За день до інциденту Лізі призначили« стрілку ». Я просила її не реагувати на цей виклик, але вона все ж вирішила піти. Я пішла з нею, стояла в стороні, стежила за тим, щоб конфлікт не переріс у щось серйозне. Коли я побачила, що дівчинка почала нападати на мою дочку, я підбігла і забрала свою дитину ».

Також Вікторія повідомила, що на ситуацію відреагував чоловік, який проїжджав повз. Він вийшов з машини спробував допомогти постраждалій. Батьки Лізи відвезли її в лікарню. Постраждалій наклали кілька швів, у неї також виявили множинні гематоми і садна.

Виявилося, кривдниця побила Лізу телефоном iPhone 8.

Вікторія додала, що недавно її дочка залишила невтішний коментар під фото кривдниці в Instagram, а також гуляла з хлопчиком, який, можливо, подобався опонентці.

Зараз обидві учасниці конфлікту знаходяться в лікарні. На Вікторію написали відповідну заяву за побиття «нападаючої» школярки. Друга сторона впевнена, що Вікторія і Ліза намагаються спотворити реальні факти. Деталі інциденту з'ясовуються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, дніпро, бійка, instagram
В тему

Останні матеріали