27 Березня 2019
Новини

Зеленський красиво парирував Вакарчуку, що він «не по приколу» (фото)

Зеленський красиво парирував Вакарчуку, що він «не по приколу» (фото)

Шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти, оригінально відповів на флешмоб, запущений лідером українського рок-гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

Відповідну реакцію Зе-кандидат продемонстрував у своєму офіційному акаунті в Instagram. Зеленський виклав цікаве фото, на якому зображені резиденти «Кварталу 95», що стоять на автозаправці, наче «Бітлз» на «зебрі», а в руках стискають хот-доги. «Щоб не бути "ПО Приколу", вирішили бути серйозними, як всі)» – такий підпис під світлиною залишив хазяїн акаунту.

Читайте також: «Голосуймо не по приколу»: Вакарчук зробив заклик щодо виборів президента

У штабі Зеленського по-своєму витлумачили, чому Вакарчук затіяв такий флешмоб. Координатор штабу Зе-кандидата Олександр Корнієнко вважає, що такі дії Вакарчука пов’язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо президентської кампанії шоумена. «Можливо, для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати – жарти закінчилися», – каже помічник Зеленського.

При цьому в команді коміка-політика запевняють: із самого початку повністю усвідомлювали усю відповідальність, яку тягне за собою рішення йти на вибори. «Багато хто вважає, що у нас вся кампанія «по приколу». Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича (так Зеленського по батькові. – Ред.). Назад дороги немає. Тут усе дуже серйозно. Жартів уже немає», – сказав голова виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

У Мережі обговорюють «батл» між двома зірками із політичними амбіцями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, Фото
В тему