20 Березня 2019
Новини

Луценку «шиють» кримінал

Луценку «шиють» кримінал

ДБР зареєструвало кримінальне провадження за фактом можливого розголошення генпрокурором Луценком відомостей досудового розслідування у справі вбивства Каті Гандзюк.

Про це повідомив адвокат Масі Найєм.

За словами адвоката, він особисто подав заяву про вчинення Луценком злочину за частиною 2 статті 387 КК 27 грудня 2018 року. Це стаття про розголошення прокурором відомостей досудового розслідування. Найєм показав документи про відкриття кримінального провадження стосовно Луценка.

Тоді відомості за заявою внесені не були, і Найєм подав до Печерського суду скаргу на бездіяльність уповноважених осіб ГБР.

«28 лютого Печерський районний суд Києва виніс рішення: задовольнив мою скаргу на бездіяльність слідчих і зобов'язав останніх зареєструвати кримінальне провадження», - зазначив він.

«12 березня я власноруч передав рішення Печерського суду з супровідним листом», - пише адвокат.

Найєм повідомив, що 19 березня в ГБР повідомили, що заяву ще не зареєстрували, сьогодні з'ясувалося, що вона все ж існує і датована 18 березня.

«Ми все ще чекаємо відповіді на питання «Хто замовив Катю Гандзюк?» Але в рамках КПК, будь ласка», - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд відсторонив підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк Владислава Мангера з посади голови Херсонської облради.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Політика, суспільство, юрій луценко, суд, кримінал, катерина гандзюк
В тему