18 Березня 2019
Новини

У скільки українцям обходиться обслуговування президента Порошенка

У скільки українцям обходиться обслуговування президента Порошенка

У 2018 році Державне управління справами витратило 1 мільярд 34,2 мільйона гривень на обслуговування та забезпечення діяльності президента Петра Порошенка, його адміністрації та допоміжних органів і служб.

Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит Українських Новин.

Безпосередньо на забезпечення діяльності Президента та його Адміністрації в 2018 було витрачено 308 млн гривень.

Пов'язані з авіатранспортом витрати склали 314 млн гривень: 243 млн – на функціонування Державного авіаційного підприємства «Україна», яке перевозить вищих посадових осіб держави; 27 млн на ремонт повітряних суден; 32 млн – на підготовку і здійснення візитів Президента за кордон; 10 млн – на авіаперевезення делегацій на чолі з Президентом по Україні та 2,5 млн – на авіаперельоти делегацій з прем'єр-міністром та головою Верховної Ради.

Забезпечення Президента, голови Адміністрації та керівників інших державних органів автотранспортом обійшлося в 244 млн гривень.

На утримання будівель, що належать ДУС було витрачено 118,5 млн гривень: 102,5 млн – на забезпечення функціонування державних резиденцій та утримання адміністративних будівель, 16 млн – на проведення ремонту приміщень.

Ще 15 млн гривень було витрачено на проведення офіційних заходів за участю Президента, 14 млн – на проведення представницьких заходів, 12,5 млн – на виконання завдань по інформатизації та 7,5 млн – на здійснення повноважень постійним представником Президента України в Криму (Херсон).

Читайте також:

У Рівне їде Порошенко з концертом

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, обслуговування, гроші
В тему