14 Березня 2019
Новини

Як Луцьк готується до зустрічі Президента? (фото)

Як Луцьк готується до зустрічі Президента? (фото)

Сьогодні, 14 березня, у Луцьк з черговим візитом завітає Президент України Петро Порошенко. Саме тому Театральний майдан міста облаштовують до належної зустрічі. 

У рамках візиту на Волинь передбачено відвідати окрім Луцька ще й Ковель та Володимир-Волинський. Однак, за повідомленням ВолиньPost, якщо в останніх двох містах передбачена зустріч з широкою аудиторією виборців, то у Луцьку запланована зустріч Гаранта з представниками лісової галузі.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, сьогодні у Волинському академічному обласному театрі імені Тараса Шевченка Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства запланувало проведення IV Всеукраїнського З’їзду Товариства лісівників України з розміщенням презентаційно-виставкових майданчиків на Театральному майдані.

Саме тому Театральний майдан від ранку патрулюють поліцейські та нацгвардійці. До слова, задля безпеки перекрили пішохідний перехід Словацького. Тут же на майдані облаштували великий екран, майданчики зі зразками новітньої техніки та спецавтомобілями.

Востаннє Петро Порошенко приїжджав на Волинь 15 січня. Тоді він привіз в область Томос та поспілкувався з волинянами у Луцьку, Рожищі та Ківерцях. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему