13 Березня 2019
Новини

Повідомили, якою буде погода на вихідні

Повідомили, якою буде погода на вихідні

На вихідних, 16-17 березня, в Україні невеликий, місцями помірний дощ, вночі з мокрим снігом, лише на півдні країни без опадів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

«16 березня в Україні невеликий, місцями помірний дощ, вночі з мокрим снігом, лише на півдні країни без опадів. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, 16 березня вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу; вдень 6-11° тепла, у східних областях 3-8° тепла; в Карпатах вночі та вдень 1-6° морозу. Без опадів, лише вночі 17 березня невеликий, на півночі Лівобережжя помірний дощ. Температура вночі 0-6° тепла, 18 березня на заході країни до 9°; вдень 10-16° тепла, у західних областях», - повідомили синоптики. 

На думку синоптика Наталії Діденко, розкішними синоптичними днями будуть неділя та понеділок. 

А сьогодні та завтра - похмура прохолодна погода, адже з Польщі насувається атмосферний фронт, пов`язаний із північним циклоном Franz.

«Тому 14 березня в західних та північних областях України плюс на Вінниччині знову буде хмарно і з опадами. До Сумщини опади не дійдуть.
У південній частині, у більшості центральних областей та на Півдні України втримається суха погода, яку організує антициклон Gabi», - йдеться у повідомленні синоптика.

Вітер завтра буде південного напрямку, 5-10 м/с, на Заході можливі пориви до 15 м/с.

Температура повітря становитиме вночі від 3 тепла до 3 морозу, вдень очікується +4+8 градусів, на Одещині, у Чернівецькій області та на Закарпатті до +9+11 градусів.

У Києві можливі невеликі опади. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, погода, опади, погода
В тему