12 Березня 2019
Новини

Українець змусив росіянку вибачитися за «Крим — наш»

Українець змусив росіянку вибачитися за «Крим — наш»

Росіянка публічно вибачилася за слова «Крим - наш» і попросила не застосовувати до неї санкції за незаконне відвідування окупованого РФ українського півострова в 2015 році.

Про це в ефірі авторської передачі «Вата шоу» на телеканалі «Прямый» повідомив відомий блогер Андрій «Полтава» Карпов. Ролик опубліковано на Facebook-сторінці проекту.

Він пояснив жінці, що тепер вона не зможе відвідувати країни Євросоюзу. За 4,5 хвилини їх спілкування відношення росіянки в питанні АРК різко змінилося. 

З самого початку розмови росіянка наголосила, що не всі громадяни РФ ненавидять Україну. У той же час Крим жінка назвала «спільним».

«Мене цікавить те, що Україна вважає, що росіяни - це сволочі та скоти, і все. Я проти цього, тому що не кожна російська людина ненавидить Україну. Особисто перед вами сидить приклад. Якщо що, я за Україну морду наб'ю. Тому що в сфері, де працюю, я не дозволяю говорити, що Україна - це погано, що вона робить щось не так. Я люблю Україну. Я була в Києві, і я пишаюсь Києвом», - сказала росіянка.

Після цього Карпов подякував жінці за добрі слова і задав питання - чий Крим?

«Як кажуть, «Крим - наш», - відповіла росіянка, і через деякий час додала - Крим наш в тому сенсі, що він наш спільний. Він надбання всього світу. Я була в Криму один раз, в Ялті», - повідомила росіянка.

Тоді Андрій «Полтава» нагадав їй про репресії в тимчасово окупованому півострові.

«Скажіть, а вас катували в Криму? ФСБ била струмом? Чи може в коліно стріляла? Ні? Дивно, а ось чому-то українців, кримських татар там катували, били журналістів», - сказав телеведучий.

«Я в жодному разі не хочу образити когось. Мене не били, бо я не лізу у всякі політичні моменти. Я людина культурна, я музикант. Я граю на скрипці. Я з'їздила і виступила там на конкурсі. Отримала перше місце».

Коли Карпов уточнив, що це було в 2015 році, він зазначив: «Ви знаєте, що завдяки моїй програмі «Вата шоу», яка виходить на «Прямому» каналі, ми тепер додамо вас як людину, яка відвідувала незаконно Крим, і більше нікуди ви не поїдете за кордон виступати».

Жінка ошаленіла: «Навіщо ви це робите?»

«Тому що ви відвідували окупований Крим незаконно. Не через територію України, я так розумію. А Крим - це Україна, я вам нагадую. І потрібно брати дозвіл у українців, щоб відвідувати і там виступати. Ось так працює ця версія, що Крим - спільний. Насправді ні. Він український».

Росіянка в прямому сенсі слова почала благати не застосовувати до неї санкції: «Будь ласка, не треба мене не випускати, я дуже хочу їздити і виступати на конкурсах. Будь ласка, вибачте мене. Я більше не поїду».

Потім вона заплакала і відключилася з чату.

«Ось вони санкції, ось так вони і працюють», - зазначив блогер.

 

В коментарях до ролика користувачі мережі захоплюються ефіром:

  • «Це шедевр!»
  • «Я так сміялася! Андрій, ви молодець!»
  • «Красунчик! Андрій це вищий пілотаж!»
  • «Це шедеврально!»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, висміювання, крим
В тему