1 Березня 2019
Новини

Вісім ознак зради чоловіка

Вісім ознак зради чоловіка

Більшість із тих, хто зраджує, воліють, аби про це ніхто не дізнався.

Так як же можна зрозуміти, що ваш чоловік вам зраджує? Все просто – вам потрібно шукати ознаки, – пише Ukr.Media.

Сам чоловік буде приховувати свою зраду, але він безумовно буде залишати сліди і ваше завдання – їх знайти. Ось 8 ознак того, що ваш чоловік вам зраджує, навіть якщо стверджує зворотне.

  1. Ваші чуття вам підказують, що щось не так

Навчіться по-справжньому довіряти своїй інтуїції, адже вона дає вам підказки не просто так. Вона захищає вас, застерігає вас від зрад, розчарувань і розбитого серця. Якщо ваша інтуїція підказує вам, що щось не чисто, скоріше всього це дійсно так.

  1. Ви помітили різкі зміни в його поведінці

Якщо він різко починає вести себе по-іншому, особливо по відношенню до вас – щось не так. Якщо ваш чоловік раптом став дуже милим з вами, можливо він відчуває себе винуватим і намагається таким чином загладити свою провину. Якщо ж навпаки, він став дуже грубим, то скоріше всього він втрачає зв'язок з вами і намагається встановити її з кимось іншим.

  1. Він не робить нічого для того, щоб завоювати вашу довіру

Довіра – щось більше, ніж просто почуття. Довіра – це зв'язок між двома людьми. Якщо ви відчуваєте, що втрачаєте цей зв'язок, на це повинна бути причина.

  1. Він не випускає з рук телефон і не підпускає вас до свого комп'ютера

У його телефоні і комп'ютері купа повідомлень від його коханки і тому цілком природно, що він буде обмежувати доступ до своїх гаджетів, таким чином приховуючи сліди своєї зради. Він чудово усвідомлює, що всі докази можна знайти в його телефоні та він ні за що не дозволить їм потрапити вам в руки.

  1. Ви помітили нестиковки в його оповіданнях

Ви можете спіймати його на зраду якщо будете уважно стежити за тим, що він говорить. Приміром, ви зможете помітити певні нестиковки в його оповіданнях. Постійно придумуючи собі алібі, він сам заплутається в павутині власній брехні і видасть себе.

  1. У нього раптово з'явилася купа справ

Якщо у нього залишається все менше і менше часу на вас і ви впевнені в тому, що він не завантажений роботою – означає скоріше всього він вам зраджує. Він всього лише придумує виправдання для того, щоб проводити менше часу з вами і більше зі своєю коханкою.

  1. Він навмисно намагається зробити вас винуватою

Він відчуває провину за те, що змінює, і тому хоче зрівняти рахунок. Для цього, він буде вказувати вам на кожну вашу помилку і робити з мухи слона щоб виставити вас найгіршою дівчиною на землі.

  1. Він виставляє вас божевільною

Кожен раз, як ви намагаєтеся вивести його на чисту воду, він буде робити з вас божевільну. Він змусить вас повірити в те, що ви не праві і все це самі собі придумали. Він виставить все в такому світлі, як ніби це ви ставите під загрозу ваші стосунки своїми звинуваченнями.

Читайте також:

Як розпізнати віртуальну зраду?

 

Як розпізнати віртуальну зраду?

Джерело: https://articles.t1.ua/simja/vidnosyny/15301-yak-rozpiznaty-virtualnu-zradu.html Статті T1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, психологія, стосунки, жінки
В тему