25 Лютого 2019
Новини

«Слухачі не винні»: у Джамали прокоментували концерти в Росії після окупації Криму

«Слухачі не винні»: у Джамали прокоментували концерти в Росії після окупації Криму

Після того, як навколо переможниці Нацвідбору на «Євробачення» MARUV розгорівся скандал через її заплановані концерти у Росії, у мережі витягли фото з новорічного корпоративу у Сочі 2014 року за участю Джамали.

Про це пише Таблоїд.

Співачці, яка привезла в Україну перемогу на євроконкурсі 2016 року, закидають ці виступи як «зраду», через яку вона начебто не має права запитувати у конкурсантів «Чий Крим?»

Журналісти звернулися по коментар до піар-директора Джамали – Дениса Козловського.

«До нас вже неодноразово зверталися по коментарі з цього приводу. Я особисто коментував це ще 2 роки тому», - зазначив він.

«Джамала двічі виступала в Росії у 2014 році, один раз в Москві і один раз в Сочі. У нас всередині команди була дискусія - що нам робити з уже підтвердженими концертами: скасовувати, пославшись на умови, що змінилися обставини, або виконати зобов'язання перед організаторами», - розповів представник Джамали.

«Джамала вважала, що це форс-мажор, і ми повинні відмовитися. Менеджмент, і я в тому числі, вважали, що ми маємо виконати зобов'язання, тому що ані організатори, ані замовники, ані слухачі не винні в подіях, що відбуваються», - зауважив Козловський.

«У результаті було прийнято рішення відпрацювати підтверджені концерти і нові пропозиції не приймати. Це і були наші останні виступи в РФ. Після 31 грудня 2014 року Джамала не давала ані публічних, ані приватних концертів і не брала участі в фестивалях на території Росії», - підсумував Денис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи справді Джамалі «болить» Крим: спливли фото з новорічного корпоративу в Сочі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Світ, Таблоїд, суспільство
В тему

Останні матеріали