23 Лютого 2019
Новини

Головне, щоби у майбутнього президента було чітке розуміння, яку державу ми побудуємо – Тарута

Головне, щоби у майбутнього президента було чітке розуміння, яку державу ми побудуємо – Тарута

В інтерв’ю Гордону Сергій Тарута дуже чітко виклав основні елементи своєї передвиборної програми, відповів на усі питання скептиків та розповів, хто для «Основи» союзники у нинішній політичній ситуації в України.

Рекомендуємо усім, хто хоче робити осмислений вибір, переглянути інтерв’ю.

Найбільш суттєве з розмови Гордона і Тарути:

Бачення майбутнього Президента.  «Що стосується людських якостей, то має бути ефективний управлінець. Повинен бути порядний, вольовий, жорсткий у  прийнятті рішень, але головне, щоби у нього було чітке розуміння, яку державу ми побудуємо. І тут дуже важливо, щоби його репутації було достатньо для того, щоби об’єднати країну. Тому що зараз це дуже важливо: об’єднати українців, об’єднати бізнесменів, підприємців, політиків навколо майбутньої країни».

Як формувати свою команду, якщо Тарута і «Основа» прийдуть до влади. «Є пропозиції щодо трьох людей на кожну посаду, і дуже важливо, щоб потім кращих з цих трьох призначали не тільки за моєю рекомендацією, а і згідно процедури парламенту. Але я абсолютно гарантую, що кожен із них професіонал, порядний і патріот…»

Читайте також:

Про фінансування кампанії. «Значну частину особисто фінансую я з родиною….»

Стосовно політичних програм інших кандидатів. «У Юлії Тимошенко достатньо прописана ситуації щодо перезавантаження за новим суспільним договором, щодо нової Конституції. У Гриценко щодо обороноздатності. Країна, яка має сьогодні такого сусіда, повинна мати сильну, ефективну оборонну армію та систему. У Садового частина про інфраструктуру, яка також важлива. Це найбільш близькі програми і вони співзвучні тому, що є частково в моїй програмі і програмі «Основи».

Про схожість з Вуді Аленом і наміри зніматися у кіно. «У нас серед кандидатів вже є один актор. Я буду займатися справою. Для країни це дуже важливо на даний момент».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему