13 Лютого 2019
Новини

Під Києвом грабіжник вистрілив у голову пенсіонерці на автобусній зупинці (фото)

Під Києвом грабіжник вистрілив у голову пенсіонерці на автобусній зупинці (фото)

У столиці резонансний злочин: на зупинці громадського транспорту знайшли жінку в калюжі крові.

О п’ятій ранку у вівторок, 12 лютого, в Броварах Київської області невідомий напав на пенсіонерку, яка стояла на зупинці. Він підбіг до неї, вистрілив у голову, вихопив сумку і втік, пишуть «Факти».

Літню жінку, яка лежить у калюжі крові, побачили перехожі, викликали поліцію і «швидку допомогу». Медики доставили постраждалу до лікарні в непритомному і дуже важкому стані.

Під час операції з голови постраждалої витягли гумову кулю. Незважаючи на важке поранення, жінка залишилася жива. Її стан вдалося стабілізувати, вона перебуває в реанімації. Що стосується того, хто стріляв, його затримали за гарячими слідами ввечері того ж дня.

– Завдяки камерам зовнішнього спостереження і зібраним на місці злочину доказам, нам вдалося дуже швидко вийти на слід зловмисника, – розповів «Фактам» спікер Національної поліції України в Київській області Микола Жукович. – Ним виявився 36-річний переселенець зі Східної України, який три останні роки живе в Броварах і зловживає спиртним. Побачивши на порозі своєї квартири поліцію, він, звичайно, був вражений: не очікував, що його так швидко знайдуть. Своєї провини в нападі на пенсіонерку не заперечив. Пояснив, що в той вечір посварився з дівчиною, випив, вибіг на вулицю з пістолетом і вистрілив у пенсіонерку, щоб забрати у неї сумку.

За фактом вбивства з корисливих переконань і замаху на злочин поліція відкрила кримінальне провадження. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство також буде встановлювати, чи не скоював він раніше інших злочинів і пограбувань. Адже незважаючи на те, що раніше чоловік не був судимий, під час обшуку у нього в квартирі виявили пістолет «Форт-17» з витертим номером, 12 патронів, ніж, а також банківські картки, гривні, долари і жіночі сумки, які, ймовірно, належали іншим жертвам злочинця.

Якщо суд визнає його винним, чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі і навіть довічне ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему