6 Лютого 2019
Новини

У Луцьку відмінили маршрут № 47

У Луцьку відмінили маршрут № 47

У Луцьку маршрутка № 47 більше не курсуватиме містом. 

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету у середу, 6 лютого, - пише «ВолиньPost». 

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов розповів, що договір з перевізником розірвали згідно до заяви самого перевізника, який обслуговував маршрут. Проте оголошувати новий конкурс міська рада поки що не буде. 

Таке рішення пов'язане з рекомендацією Харківського університету, який проводив дослідження по вдосконаленню маршрутної мережі міста. Зокрема дослідження показали, що маршрут №47 є збитковим, тому його варто закрити, а перевезення здійснювати за маршрутом №3, пустивши його по вулиці Чернишевського. 

«Ми дійшли до висновку, що пропозиція досить раціональна. Перевізник з цим погодився і написав заяву на розірвання договору. Також він написав заяву щодо збільшення кількості автобусів, які працюють на 3 маршруті. Таким чином будемо компенсувати те, що не возитиме 47-й маршрут. Також частину компенсуватимемо за рахунок 31 маршруту». - розповів Володимир Степанов. 

Разом з тим він зауважив, що управління транспорту враховуватиме пропозиції населення щодо курсування маршрутів, якщо такі будуть виникати. 

Читайте також:

У Луцьку просять обладнати маршрутки додатковим освітленням.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему