21 Січня 2019
Новини

Таки в очікуванні: Настю Каменських видала «вагітна» тінь (фото)

Таки в очікуванні: Настю Каменських видала «вагітна» тінь (фото)

Напівгола Настя вразила шанувальників фотографією із дивною тінню.

Українська поп-діва Настя Каменських (NK) заінтригувала шанувальників несподіваним знімком зі США, де артистка проводить свою відпустку, пише «Оглядач».

Фото стало приводом для чуток: Настя знялася у відвертому купальнику, показавши своє тіло. На фотографії виконавиця зображена зі спини, проте її тінь лягла таким чином, що здається, ніби у Каменських величезний «вагітний» живіт. Фото опубліковано в Instagram.

Багато уважних фоловерів Насті Каменських відразу ж вказали в коментарях на кумедний нюанс. Також частина шанувальників висловили впевненість, що такий збіг обставин є «знаком згори» і Насті необхідно стати мамою.

Настя Каменських

«Тінь дивно лягла. Реально, як вагітна. Це точно знак!» – сполошилися фани Каменських.

Настя Каменських неодноразово провокувала чутки про свою вагітність. Так, у вересні 2018 року артистка заінтригувала прихильників звісткою про початок «щасливого періоду» в її житті, через що більшість фанів вирішили, що співачка вагітна.

Також нова хвиля чуток про вагітність Каменських була спровокована і в момент, коли дует «Потап і Настя» припинив своє існування. Так, тоді фани були впевнені, що діяльність колективу поставили на паузу через декретну відпустку Насті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему