4 Січня 2019
Новини

На Закарпатті «погранці» врятували від холодної смерті африканців-нелегалів

На Закарпатті «погранці» врятували від холодної смерті африканців-нелегалів

Прикордонники Закарпатської області натрапили на нелегальних мігрантів, яких на морозі покинули провідники.

Військовослужбовці відділу «Великий Березний» Чопського прикордонного відділу Закарпатської області сьогодні вранці зустріли двох незаконних мігрантів, яких кинули напризволяще провідники. За інформацією Держприкордонслужби, нелегальні гості потрапили в холодні та засніжені Карпати з теплої Африки, передає replyua.net.

«Прикордонники не тільки завадили протиправним діям нелегалів, а й урятували тим життя. Замерзлих і знесилених іноземців знайшли в гірській місцевості, коли вони намагалися дістатися до Словаччини», – йдеться в повідомленні. Провідники, незважаючи на досить суворий для африканських нелегалів клімат, а також практично метровий шар снігу під ногами, відправили непроханих гостей самостійно добиратися до державного кордону через ліс.

Як виявилося, затримані є громадянами Марокко і Єгипту. В першу чергу прикордонники надали іноземцям медичну допомогу. Після того, як стан їхнього здоров’я стабілізується, їх опитають для того, щоб встановити всі обставини їхньої настільки захопливої подорожі. Крім цього, проводяться дії зі встановлення імен провідників, причетних до цього правопорушення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему