4 Січня 2019
Новини

Фекальний «цілитель»: активістам через забруднення гральних автоматів «шиють» хуліганство

Фекальний «цілитель»: активістам через забруднення гральних автоматів «шиють» хуліганство

В Одесі поліція "шиє" кримінал активістам, які забруднили 30 грудня 2018 року фекаліями інвентар у трьох гральних закладах.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, кримінальне провадження відкрито цього тижня за ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство") України. 

На цей час проводяться слідчі дії.

Пізно увечері 30 грудня 2018 року в центрі Одеси, на вулиці Канатній, громадські активісти провели акцію «Цілитель», забруднивши людськими фекаліями інвентар у трьох гральних закладах. Зокрема, кілька десятків представників низки громадських організацій приїхали на вулицю Канатну, де розташовані гральні заклади. З собою у них була велика ємність з фекаліями. Відомий активіст Тодор Пановський, одягнувши плащ і рукавички, в супроводі своїх соратників входив в ігрові зали і обмазував монітори, клавіатуру, крісла, вміст барів (зокрема, пляшки з напоями) тощо. Учасники акції всім заявляли, що проводять передноворічну акцію «Цілитель», яка покликана «вилікувати від ігрової залежності», а у відрі у них «лікувальна грязь з лиману «Куяльник». Співробітники залів починали обурюватися, але потім відступали, щоб їх не забруднили, а відвідувачі швидко йшли звідти.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали