2 Січня 2019
Новини

Alyosha пояснила, чому скасувала новорічний концерт у Луцьку

Alyosha пояснила, чому скасувала новорічний концерт у Луцьку

Відома українська співачка Alyosha мала виступити з концертом 1 січня 2019 у рамках проекту «Новорічна містерія у Луцькому замку». Проте виступ артистки так і не відбувся.

На своїй сторінці у Фейсбук виконавиця пояснила причину, чому вона не заспівала перед  відвідувачами заходу.

Текст посту Alyosha подаємо без змін:

«Шановні мешканці Луцька та прихильники моєї творчості, що збирались сьогодні, 1 січня 2019 року, відвідати концерт «Новорічна містерія у Луцькому замку».  

З вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу Alyosha, ми змушені повідомити про відмову з нашого боку брати участь у даному сумнівному заході. Вибачаємося за несправдані очікування наших прихильників та людей, що збиралися відвідати даний захід, купивши квиток на нього. Зі свого боку команда Alyosha виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших пропозицій виступів на цю дату, через що ми понесли фінансові втрати. Надалі від себе змушені будемо розповсюдити негативну інформацію про замовника і організаторів даного заходу серед інших українських артистів для подальшого запобігання проблем із виступами у Луцьку колег по сцені.

Ще раз вибачаємось перед прихильниками Луцька та обіцяємо повернутись у це чарівне місто навесні 2019 року із сольним концертом в рамках нашого українського туру «Поруч». Слідкуйте за анонсами»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Таблоїд
В тему