25 Жовтня 2018
Новини

Тим, хто не встиг оформити субсидію, держава компенсує витрати на комуналку

Тим, хто не встиг оформити субсидію, держава компенсує витрати на комуналку

Сім’ям, які не встигли оформити субсидію до опалювального сезону Кабмін пообіцяв відшкодувати витрати на комунальні послуги.

Це гарантовано відповідною постановою Кабміну №848. Пише finance.ua.

Зазначається, що кошти відшкодують, навіть якщо сім’я подасть документи в листопаді або грудні, і незалежно від виду опалення (централізоване теплопостачання або індивідуальне газове, або електроопалення).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернути субсидії у разі відмови?

Українцям також нагадали, що для отримання субсидії необхідно заповнити тільки заяву та декларацію про доходи. Ці документи можна самостійно подати в місцеві управління праці та соціальної політики, надіслати рекомендованим листом до органів соціального захисту населення за місцем проживання або відправити через інтернет.

«Протягом кількох тижнів з моменту отримання документів соціальна установа письмово повідомить про рішення з приводу надання допомоги та її розмір», – йдеться в повідомленні.

Розмір своєї субсидії можна дізнатися також он-лайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оформити субсидію вдома: покрокова інструкція

«Якщо Вам безпідставно відмовляють, звертайтеся на урядову гарячу лінію 15-45. Звернення буде зафіксовано і відправлено відповідним структурам для оперативного реагування», – підсумовує видання з посиланням на урядовий портал Тeplo.gov.ua.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему