23 Жовтня 2018
Новини

Киянам порадили грітися біля «асфальтних гейзерів» (фото)

Киянам порадили грітися біля «асфальтних гейзерів» (фото)

Ще один «гейзер» окропу заструмував, пробивши «кірку» асфальту, поблизу станції метрополітену «Голосіївська» у Києві. І це вже третій за останніх півтора тижня прорив трубопроводу в місті: гаряча вода цебенить по дорожньому полотну, наповнюючи вулицю парою. Тепер цей куток Голосіївського району скидається радше на велику лазню.

Кияни ж, які, пори різке похолодання, досі сидять у своїх квартирах без гарячої води, з цього приводу активно тролять київських владців і комунальників у соцмережах. Приміром, дехто закликає городян приходити до «Голосіївської» грітися біля «асфальтних гейзерів».

«Акція, натуральна гаряча вода БЕЗКОШТОВНО: Київ, вулиця Голосіївська, кількість міст обмежена. Можна поніжитися на теплому асфальті у променях морозного сонця, спішіть», – іронізують у пабліку «ДТП.Київ.юа», популярному серед жителів столиці. І прикріпляють фото.

У свою чергу користувачка цієї ж соцмережі Катерина Гончаренко, яка сьогодні приблизно о 16:30 спостерігала прорив «комунального фонтана» на виході з метро, зауважила, що станом на 16:20 жодні служби латати пошкоджену трубу ще не прибули. Тим часом вулицю заволікло парою.

Відзначимо, що адміністрація міста попередила киян, що гарячої води у кранах ті діждуть тільки із початком опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві автокран протаранив 18 автомобілів і вантажівку, є жертви (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото, комунальні послуги
В тему