19 Жовтня 2018
Новини

Дружина принца Гаррі дитиною збирала сміття

Дружина принца Гаррі дитиною збирала сміття

Члени британської королівської родини принц Гаррі і Меган Маркл відправилися в турне по Австралії і Океанії. Це їх перша офіційна закордонна поїздка після шлюбу.

Під час турне королівське подружжя відвідало старшу школу для дівчаток імені Макартура в штаті Новий Південний Вельс. Принц Гаррі, який з недавніх пір став називати себе феміністом, виступив перед ученицями, заявивши, що чоловіки можуть і повинні допомагати в боротьбі за права жінок. Маркл підтримала його і додала, що пишається проектами учениць, які збирають коробки з життєво необхідними речами для нужденних жінок. Вона закликала дівчаток не зупинятися і залучати до громадської роботи і хлопчиків, пишуть західні ЗМІ.

Під час подальшого виступу перед представниками благодійного молодіжного проекту «У лізі гармонії» герцогиня Сассекська розповіла про свою першу роботу, чим здивувала багатьох присутніх. Виявилося, що у підлітковому віці майбутня герцогиня збирала і вивозила сміття. Це були її перші спроби заробити кишенькові гроші.

«Я почала працювати в 14 років. Я виносила сміття, всіляке. Така праця вчить ставитися етично до будь-якої роботи, чи не так?» — відмітила Маркл, яка навесні вперше стане мамою. Вона також додала, що молоде покоління надихає її своїми добротою, емпатією і оптимізмом, яких не вистачає людям старшого віку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, меган маркл, принц гаррі, австралія, робота, сміття
В тему