5 Жовтня 2018
Новини

Ані Лорак розлютила мережу концертом у Києві

Ані Лорак розлютила мережу концертом у Києві

Українська співачка Ані Лорак, яка живе в Росії, розлютила користувачів мережі своїм виступом у Києві.

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що недавно повернулася в українську столицю. Фотографії з геолокацією Київ артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що скандальна знаменитість, яку в українських засобах масової інформації давно охрестили "запроданкою", приїхала в Україну заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала фотографії у відвертій сукні з глибоким декольте.

Зокрема, Лорак розмістила два фото з Інтера у своєму акаунті. На першій чорно-білій фотографії Ані позує десь за кулісами, а на задньому плані видно напис, який свідчить про те, що зірка на телеканалі Інтер. На другому фото співачка зображена в тому ж вбранні, тільки вже на сцені і з мікроформ в руці.

 

 

Не всім фоловерам сподобалася така новина. Зокрема, український політолог Олексій Голобуцький припустив, що Росії набридла пошарпана "діва".

"Тепер для заробітків годяться і скромні зали України? Як би зубасті російські конкуренти остаточно не видавили з тамтешнього ринку Лорак як "неліквід" - куди нам її дівати тоді?!" - написав він у Facebook.

У мережі його підтримали. "За що вона може бути гордістю? За те, що зрадила Україну і свою батьківщину не привітала зі святом. Все сидить в Росії борги віддає", "Стара стала", "Голова велика", "Кобила стара!", "Дуже схудла", "Ця пряма перука задовбала вже, накрутилася б чи що? Мені так подобалися її локони" - пишуть користувачі в коментарях.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, ані лорак, концерти, київ
В тему