3 Жовтня 2018
Новини

«Спори сибірки»? В Одесі чиновники помліли, розкривши пустого листа

«Спори сибірки»? В Одесі чиновники помліли, розкривши пустого листа

Працівники Одеської ОДА втратили притомність, коли розпечатали конверт із кореспонденцією.

Розкривши анонімного листа, двоє працівників Одеської ОДА не побачили нічого, крім двох чистих аркушів, а вже за мить попадали на підлогу непритомні. Про інцидент, який стався у вівторок, 2 жовтня, в Одеській облдержадміністрації повідомляє місцеве видання «Облвісті», яке отримало інформацію з власних джерел у патрульній поліції.

Двом співробітникам відомства стало зле, про що колеги повідомили правоохоронцям і викликали «швидку». Як встановили поліцейські, перед тим як втратити свідомість, потерпілі розрізали конверт від аноніма, де було вкладено два чисті листки. Триває слідство.

Відзначимо, що днями на Одещині з підозрою на сибірську виразку потрапило п’ятеро сільчан, які брали участь у забої хворої худобини. В одного із захворілих медики підтвердили шкірну форму сибірки. В контексті цих двох подій варто згадати, що на початку «нульових» поширеними були випадки, коли терористи в різних країнах розсилали в державні установи конверти зі спорами смертельно небезпечної сибірської виразки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невістка Трампа потрапила в лікарню через конверт з білим порошком

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса
В тему