3 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку члени виконкому посварилися через туалет

У Луцьку члени виконкому посварилися через туалет

Попри те, що ТзОВ «Луцьк фуд сервіс», яке взяло в оренду землю на Театральному майдані, 8, не встигло облаштувати громадську вбиральню до 1 серпня цього року, вона може з'явитися уже наступного року.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

За словами, начальника управління майном міської комунальної власності Алли Грабко, ТзОВ «Луцьк фуд сервіс» зобов’язувалося облаштувати громадську вбиральню на Театральному майдані Луцька.

«Це був один із пунктів угоди надання ТзОВ «Луцьк фуд сервіс» оренди земельної площі у центрі міста», - зазначила посадовець.

Вона додала, що на початку червня орендарю нагадали про його зобов’язання, адже як виявилося, ніяких ремонтних робіт він не проводив.

«Орендар звернувся до Луцької міської ради із проханням продовжити йому термін до 1 квітня наступного року, через те що виникли проблеми із документацією. Він запевнив, що хоче зробити на Театральному майдані, 8 гарний туалет», - пояснила Алла Грабко.

Частина членів виконкому висловили думку про те, що підприємець виявився недобросовісною людиною і з ним потрібно розірвати договір.

Зокрема, член виконавчого комітету Ігор Алєксєєв зауважив, що «людина надурила Луцьку міську раду», і їй потрібно показати, що «гратися» з мерією не варто.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що для того аби привести до ладу місце, за яким не доглядали понад 10 років, потрібно докласти немало зусиль.

«Його не можна впорядкувати за день. ТзОВ «Луцьк фуд сервіс» робить кроки для того, аби навести лад на цій території», - сказав посадовець.

Після тривалих дебатів, члени виконавчого комітету все ж підтримали проект рішення про те, щоб дати можливість підприємцю облаштувати громадську вбиральню на Театральному майдані, 8 у наступному році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі підприємців за оренду торгових площ на ринках платитимуть по-новому

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, луцька міська рада
В тему

Останні матеріали