1 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку відбувся святковий концерт для людей похилого віку (фото)

У Луцьку відбувся святковий концерт для людей похилого віку (фото)

У Палаці культури міста відбувся святковий концерт «Уклін мудрості, досвіду і прожитим рокам» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України.

Розпочали дійство із виступу танцювального колективу Палацу культури Луцька «Волиняночки».

За словами ведучої святкового вечора, діти, як ніхто інший хочуть бачити радісні очі та посмішки людей «золотого віку».

Потому вітальне слово надали заступнику голови Волинської обласної ради Роману Карпюку. Він передав вітання зі святом від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та від усього депутатського корпусу Волиньради.

Колектив «Волиняночки» в Палаці культури міста Луцька

«День ветерана – це свято, у яке весь народ України висловлює свою повагу до сивочолих людей, до людей поважного віку, які мають великий життєвий досвіт. Ці люди намагаються передати молодшим поколінням свій життєвий досвіт, розповісти, що в нашому світі є поганим, а що варто наслідувати», - зазначив посадовець.

Привітав ветеранів і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Найперше хочу вам подякувати, дорогі ветерани. В цьому залі є ті, хто працював в цьому місті, хто його розбудовував, хто робив його кращим. І ми сьогодні беремо з вас приклад, надихаємося вашим досвідом. Працюючи в місті ми бачимо, що і ветерани, і люди поважного віку – це люди з активною життєвою позицією. Вони мають великий життєвий досвід, життєву мудрість. Вони часто до нас приходять і підказують як нам працювати, вони звертають нашу увагу на та проблеми, на яких ми, можливо, менше акцентуємося», - зазначив Ігор Ігорович.

Святковий концерт «Уклін мудрості, досвіду і прожитим рокам» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України у Луцьку

Під час заходу активним лучанам «золотого віку» вручили почесні грамоти та подяки голови Волинської обласної ради та Луцького міського голови.

Пісенним вітанням для людей поважного віку став виступ аматорського ансамблю, котрий діє при Палаці культури міста Луцька «Неспокійні серця». Учасники якого розпочали концертну програму із пісні-молитви за Україну.

Також людей похилого віку вітали співочі та танцювальні колективи міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Овації»: у Луцьку відбувся концерт з нагоди Дня міста (фото)

Святковий концерт «Уклін мудрості, досвіду і прожитим рокам» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України у Луцьку фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, концерти, пенсіонери, Фото
В тему

Останні матеріали