26 Вересня 2018
Новини

«Орган не відрізали і педофілом не був»: київські копи спростували фейкові деталі вбивства на Деснянці (16+)

«Орган не відрізали і педофілом не був»: київські копи спростували фейкові деталі вбивства на Деснянці (16+)

Столична поліція спростовує неправдиві відомості, які поширилися соцмережами, буцімто тіло, знайдене напередодні в Деснянському районі Києва, належало педофілу.

Правоохоронці розкрили подробиці вбивства «педофіла» і спростували фейки, якими обріс  резонансний злочин. Коментар у правоохоронців узяли журналісти видання «Інформатор».

Так, за словами заступниці прес-секретаря Головного управління Національної поліції в місті Києві Яни Неруш, деякі подробиці вбивства є неправдивими. По-перше, статеві органи чоловікові не відрізали. На номер поліції надійшов виклик про те, що на Троєщині кияни натрапили на труп. Слідчо-оперативна група виявила сліди насильницької смерті. За попередньою інформацією, тіло пролежало менше ніж добу, також біля нього знайшли шприци.

Яна Неруш спростувала неправдиві відомості про те, що загиблий чоловік був причетний до злочинів, пов’язаних із педофілією. Попередньо смерть спричинили удари по голові. Крім цього, у загиблого були приспущені штани. Правоохоронці встановлюють деталі події. Розпочате кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» ККУ. Убивці світить від семи до 15 років тюрми. 

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, столичні ЗМІ облетіла звістка про те, що в Деснянському районі Києва було знайдено труп чоловіка з відрізаними статевими органами.

Знайшли тіло

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, вбивство
В тему

Останні матеріали