18 Вересня 2018
Новини

Гроші Порошенка осідають в китайських банках

Гроші Порошенка осідають в китайських банках

Журналісти кажуть, що виведення коштів відбувається за тією ж схемою, за якою колись відбувалася евакуація найближчого оточення Януковича.

Про це в ефірі інтернет-каналу PolitWera, передає кореспондент «ПолітНавігатора» Андрій Ваджра, який заявив, що вимушений виїхати з Києва.

За його словами, Порошенко і його оточення прекрасно розуміє, що йому не вдасться утримати владу в своїх руках і почали виведення капіталів з країни, причому не в західні країни, а в Китай.

«Наскільки я знаю, він вже потихеньку почав свої зароблені капітали вивозити з України. Звичайно, не на Захід. Все відбувається за тією ж схемою, за якою колись відбувалася евакуація найближчого оточення Януковича. Капітали потекли в Китай. У тій ситуації, яка склалася, Петро Олексійович не може вже довіряти своїм західним партнерам. Тому єдиний варіант - як младореформаторів Петра Олексійовича, вивозити зароблене непосильною працею в китайські банки. Наскільки я знаю, процес уже пішов. Він розуміє прекрасно, що буде важко і що шанси у нього невеликі утримати владу», - сказав Ваджра.

Раніше він заявив, що режим Порошенко зазнає поразки за поразкою і проти нинішнього президента грають його опоненти-олігархи, які мріють «розірвати» його на всіх фронтах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко став багатшим на мільйон

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, економіка, президент, петро порошенко, гроші
В тему