20 Серпня 2018
Новини

Матір-монстр, яка залишила мертве немовля у смітнику Києва – сумчанка

Матір-монстр, яка залишила мертве немовля у смітнику Києва – сумчанка

Правоохоронці Києва розшукали матір, яка викинула мертве немовля на смітник.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Мертвого хлопчика знайшли в Шевченківському районі. Поліцейські з’ясували, що жінка народила його у нежитловому приміщенні, в якому мешкає, а згодом, коли дитинка померла, поклала немовля у сумку і викинула у смітник.

У суботу близько 21:20 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що поряд зі сміттєвими баками на вулиці Андрущенка виявили мертве немовля. За викликом виїхали слідчо-оперативна група, кінологічна служба, судово-медичний експерт.

Тіло новонародженого хлопчика без видимих ознак насильницької смерті знаходилося у переносній сумці для немовлят. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом раптової смерті (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи і неподалік, у нежитловому приміщенні, знайшли матір малюка. 32-річна уродженка Сумської області спочатку сказала, що народила дитину у лікарні, а згодом розповіла, що малюк з’явився на світ у тому ж нежитловому приміщенні близько 4-ї ранку 17 серпня. За її словами, вранці за добу жінка помітила, що хлопчик не подає ознак життя. Ввечері того ж дня вона поклала мертвого сина у сумку, винесла до сміттєвого баку, а повернувшись, продовжила вживати алкогольні напої.

Наразі правоохоронці спілкуються з іншими особами причетними до цієї ситуації. За результатами експертиз буде прийняте процесуальне рішення у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, 19 серпня у Шевченківському районі Києва, по вулиці Андрющенка, 4б, чоловік знайшов на смітнику пакет з мертвим немовлям.

Поліцейські терміново викликали швидку, але лікарі лише констатували смерть дитини. Хлопчику було всього два дні.

Неподалік правоохоронці знайшли п'яну матір немовляти і батька, який спав поруч.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція
В тему

Останні матеріали