6 Серпня 2018
Новини

Врятуйте Юнону: у Дніпрі садисти познущалися над собакою

Врятуйте Юнону: у Дніпрі садисти познущалися над собакою

У Дніпрі, імовірно підлітки, в ніч на неділю познущалися над бездомною собакою: зґвалтували і закопали ще живою.

Про злочин написали співробітники притулку для тварин «Друг», куди вранці зателефонували жителі навколишніх будинків, – пише сайт «49000.com.ua».

«Все розірвано, опухле, я не хочу навіть уявляти що з нею робили! Вибачте, не можу писати тактовні пости, після того що ми сьогодні побачили, до сих пір трусяться руки. Як же шкода цю крихітку...», – написала волонтер у Facebook. «Мало того що з нею робили, після всього поховали заживо! Ви уявляєте? Кинули в траншею ще і землею присипали. Шок. Подзвонили люди, кажуть собака в ямі лежить і виє. Вночі чули як малолітки лазили по сусідній покинутій ділянці, шуміли, сміялися, було чутно як скиглить собака. Вирішили що крадуть металобрухт, з ранку пішли перевірити чи цілі двері у сусідів, а там... а там вона... »

Собачка, її назвали Юнона, в поганому стані, ветеринари лікують, вливають кров, але що буде далі – невідомо. Нині навіть незнайомі люди пропонують свою допомогу.

Тим часом користувачі Facebook засипають пост гнівними коментарями. Нині під повідомленням більше 500 відгуків.

«Боже,что эта собаченька перенесла! За что,твари?! Как такое в голову приходит?!»

«Как можно обидеть животное????? Мы сейчас тоже спасаем собаку, которую две недели назад, какой то ублюдок ударил, она испугалась и случился инсульт у нее отказали ножки, сейчас выхаживаем, как животное мучается из за уродов!»

«Ту собаку ґвалтували. Паскуди і нелюди.. Це пропащі істоти…»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, знущання над тваринами
В тему