6 Серпня 2018
Новини

Справжнє кохання: Кетрін Зета-Джонс з першого погляду закохалася у Майкла Дугласа

Справжнє кохання: Кетрін Зета-Джонс з першого погляду закохалася у Майкла Дугласа

Голлівудська 48-річна актриса Кетрін Зета-Джонс вже 20 років заміжня за знаменитим 73-річним актором – Майклом Дугласом.

Цю солодку пару вважають однією з найміцніших у Голлівуді. Незважаючи на 25-річну різницю у віці, Кетрін Зета-Джонс і Майклу Дугласу вдалося побудувати щасливу сім'ю!

Напередодні актриса ностальгувала за минулими часами: в особистому мікроблозі Кетрін розмістила фото 20-річної давності, зроблене в вечір знайомства з Майклом Дугласом.

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас вперше зустрілися в 1998 році на кінофестивалі у французькому Довілі. Молода актриса зайняла місце поруч з Майклом, на рахунку якого вже було кілька десятків успішних картин. Фотографи відобразили Кетрін і Майкла, але тоді ніхто не міг припустити, що ця зустріч стане доленосною.

В Instagram Кетрін Зета-Джонс розмістила то фото. «Не пам'ятаю, про що він говорив», – підписала архівний знімок актриса.

Фанати кінодіви помітили, з якою закоханістю і інтересом вона дивиться на майбутнього чоловіка. «Любов з першого погляду! Кетрін випромінює флюїди, які відмінно підловив фотограф», – пишуть користувачі.

Кетрін і Майкл зустрічалися два роки до їх весілля в 2000 році. У тому ж році з'явилася на світ їхня перша дитина – син Ділан Майкл Дуглас. У 2003 році у пари народилася дочка – Керіс Зета Дуглас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес
В тему