31 Липня 2018
Новини

Українські зірки не прийшли на зустріч із журналістами

Українські зірки не прийшли на зустріч із журналістами

Сьогодні у Луцьку відбудеться концерт «LUX FM PARTY TOUR», участь у якому візьмуть хіп-хоп гурт DILEMMA, Арсен Мірзоян, Даша Астафьєва та виконавець з Білорусі, репер Сірьога.

Перед концертом у ТРЦ «Промінь» була запланована автограф-сесія із усіма виконавцями, на яку запрошували усіх бажаючих лучан. Вхід зробили вільним для кожного. Проте, подивитися на знаменитостей, до слова, зібралося досить не багато охочих. Також для представників ЗМІ організували і прес-конференцію.

Першими, хоча і з порівняно незначним запізненням до присутніх вийшли учасники колективу DILEMMA. Вони поспілкувалися із журналістами та пофотографувалися із усіма охочими, подякували за запитання журналістам, запросили на їхній виступ на концерті, та й зникли за спинами охоронців. Варто додати, що жодної листівки колектив так і не підписав.

Потому на зустріч мав прибути Арсен Мірзоян. Проте очікування його приїзду було тривалим. Час від часу оголошували, що «все нормально, Арсен буде, але трошки затримується на саундчеку». Журналісти припускали, що можливо їм доведеться йти зразу з прес-конференції на концерт, адже одного артиста доводиться дуже довго чекати.

Після майже півтори години очікування присутнім заявили, що жоден із вище вказаних артистів на зустріч не приїде, адже «зірки затримуються на саундчеку». Потому, як вибачення за неочікувану ситуацію, декому з бажаючих піти на концерт подарували квитки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, концерти
В тему