6 Липня 2018
Новини

7 липня на Закарпатті День жалоби в зв’язку з трагічною смертю трьох військових

7 липня на Закарпатті День жалоби в зв’язку з трагічною смертю трьох військових

Сьогодні, 6 липня, вранці під час військових навчань на Рівненщині загинули троє бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади й базується в Ужгороді, ще 9 військовослужбовців поранені.

Інцидент стався під час військових навчань – близько 6 ранку.

«Сьогодні, 6 червня, о 05.55, під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні сталася надзвичайна подія», – йдеться у повідомленні прес-служби командування Сухопутних військ ЗСУ.

За попередніми даними, стався вибух міномету.

Троє загиблих військових отримали «травми, несумісні з життям», повідомляють там. Інші отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Військові навчання призупинили. Командування призначило службове розслідування того, що сталося. Деталі інциденту з'ясовуються.

Двоє із загиблих – мешканці Ужгорода, ще один – із Перечинського району Закарпатської області.

Враховуючи розпорядження голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, завтра, у суботу, 7 липня, в Ужгороді, як і в усій Закарпатській області, оголошується День жалоби. На будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установ, підприємств та організацій буде приспущено Державний прапор, рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, навчання, смерть, рівне, збройні сили україни
В тему