6 Липня 2018
Новини

На Тернопільщині пішов з димом склад туалетного паперу

На Тернопільщині пішов з димом склад туалетного паперу

У Тернопільській області вогнеборці ліквідували масштабну пожежу складських приміщень.

В п’ятницю, 6 липня, о 02:30, на пункт зв’язку 4-ї ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу, що спалахнула в селі Чернихівці Збаразького району. Горіли складські приміщення, де зберігалася сировина для виробництва туалетного паперу. Повідомляє ДСНС регіону.

Коли рятувальники прибули на місце, полум’я вже пожирало дах складу та дісталося рулонів зі сировиною для продукування туалетного паперу. Загальна площа пожежі становила близько 300 квадратів. Будь-якої миті вогонь міг перекинутися на суміжні гаражі.

Всього на гасіння об’єкта залучили шість пожежних машин  та 22 пожежники. На місці події працювали співробітники оперативно координаційного центру, чергові караули ДПРЧ-4 (м. Збараж), ДПРЧ 3 (м. Тернопіль), місцеві пожежні команди с. Нижні Луб’янки та смт Вишівець.

Повністю приборкати вогонь вдалося лишень о 04:50 ранку. Від знищення вогнем пожежники врятували 2 суміжних гаражних приміщення, а також два автомобілі – УАЗ-452 та Daewoo Nexia. На щастя, з людей ніхто не постраждав. А от склади з майбутнім туалетним папером вогонь добряче пошкодив: знищено покриття будівлі на площі 300 кв. м та орієнтовно 100 рулонів з сировиною для виготовлення туалетного паперу загальною вагою 30 тонн.

Причина виникнення пожежі та збитки, яких зазнали власники складу і паперу, встановлюються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пожежа, рятувальники, тернопіль
В тему