2 Липня 2018
Новини

Нові ідеї краще відкласти. Гороскоп на липень-2018 для всіх знаків зодіаку

Нові ідеї краще відкласти. Гороскоп на липень-2018 для всіх знаків зодіаку

Другий місяць літа для всіх знаків Зодіаку обіцяє бути яскравим і насиченим. Незважаючи на те, що місяць знову почався з періоду старого Місяця, її енергії вистачить усім на рішучі дії і наполегливий рух вперед.

Головне - пам'ятати основні правила цього періоду: продовжуємо розпочате, нові ідеї відкладаємо до кращих часів. А вони почнуться вже в середині липня.

Овен

Овнам на початку цього місяця потрібно абстрагуватися від чужих впливів і взяти долю у свої руки. Крім того, їм пора самим собі зізнатися в тому, що «всіх грошей не заробиш», і дозволити всерйоз подумати про відпочинок. У цьому місяці Овнам краще віддати перевагу активним видам дозвілля і відпочинку.

Телець

Для Тельців настав час розслабитися і просто поспостерігати за тим, що відбувається. За останній час в житті представників цього знаку багато що змінилося. В першу чергу це стосується найближчого оточення. Тельцям потрібно оцінити нову розстановку сил і правильно позиціонувати себе в нових обставинах.

Близнюки

Близнюки основні зусилля в цьому місяці має спрямувати на гармонізацію і поліпшення обстановки всередині своєї сім'ї, причому мова йде не тільки про «половинку». Перегляду і оптимізації вимагають все «горизонталі і вертикалі» - мами і тата, сестри і брати, бабусі і дідусі, діти і внуки. З усіма потрібно налагодити добрі родинні зв'язки.

Рак

Багато Раків в цьому місяці святкують свій день народження, і їм обов'язково потрібно приділити належну увагу цьому святу. Ні в якому разі не варто його ігнорувати, але і катувати себе приготуваннями теж не треба. Гарна ідея - делегувати ці клопоти своїм близьким, і нехай вони займуться забезпеченням щасливого липня і для вас, і для себе.

Лев

Леви в цьому місяці будуть стояти перед непростим вибором: зануритися у відпочинок або завантажити себе роботою. Не треба стояти на місці - потрібно рухатися, причому туди, куди і так направляє вас життя. Більшості Левам з легкістю вдасться поєднати приємне з корисним і отримати від цього місяця максимум користі, бонусів і подарунків.

Діва

Для того щоб добре себе почувати в липні, Дівам потрібно знайти для себе місце холодне. І вести себе теж варто спокійно і «з прохолодою». Напруги і аврали протипоказані Дівам в літній період - їм потрібно рухатися в своєму темпі і більше уваги приділяти власному здоров'ю.

Терези

Терезам в цьому місяці важливо пригальмувати свій біг по життю і подумати про свої справжні цілі. А якщо представники цього знаку вирішать, що вони останнім часом просто стояли на місці, - це теж важливе усвідомлення і з ним потрібно «щось робити». Людям, які народилися під цим сузір'ям, важливо увійти в свою колію і спокійно в ній рухатися.

Скорпіон

Представники цього знаку в липні захочуть тиші і спокою, але це буде оманливим враженням. Насправді їх істинні бажання полягають у тому, щоб «настояти на своєму» або «захистити свої інтереси». Скорпіонам не потрібно відмовлятися від своїх справжніх цілей, але при цьому слід проявити максимум дипломатичності.

Стрілець

Для Стрільців наступає час активності і важливих ініціатив. Але «давати собі волю» можна тільки в другій половині місяця. А на початку треба придивитися до свого оточення, прислухатися до думок старших, врахувати інтереси підростаючого покоління і тільки потім діяти з усією рішучістю.

Козеріг

Козерогам в липні треба не просто добре відпочити, а посвяткувати від душі. При цьому варто відгукуватися на всі запрошення, а якщо ніхто навколо свят не влаштовує, знайти привід для торжества самостійно. Крім того, Козерогам потрібно звернути увагу на різні семінари, тренінги та фестивалі.

Водолій

Водоліям на початку цього місяця треба визначитися зі своїми планами і узгодити їх з близькими. На нинішньому етапі відразу виникне море непорозумінь і недомовок. Водоліям потрібно рішуче в усьому розібратися і взяти ініціативу в свої руки. А якщо розбалансування триватиме, необхідно просто почекати до середини місяця.

Риби

Рибам в липні потрібно знайти для себе місце глибоке і затишне. Напружений графік роботи і напруга емоцій можуть виявитися вкрай згубними для них в цей період. Удача і радість чекає на тих Риб, які проявлять в цьому місяці максимум спокою і доброзичливості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп
В тему