27 Червня 2018
Новини

Помічник нардепа, перед тим як стріляти по дітях, «напив» 2,6 проміле

Помічник нардепа, перед тим як стріляти по дітях, «напив» 2,6 проміле

Помічник на громадських засадах народного депутата України відкрив стрілянину у Вишневому Київської області. Причому «живими мішенями» для добряче п’яного чоловіка були діти.

Напередодні Київщину та інфопростір України сколихнула новина: у місті Вишневому, що на Київщині, у дітей із «травмата» стріляв помічник нардепа. Постраждали неповнолітні, які перебували у цей час на місцевому футбольному стадіоні. Йдеться у дописі в пабліку ДТП.Київ.юа в соціальній мережі «Фейсбук».

Стрілком виявився Олег Штанько, помічник на громадських засадах народного депутата Мамчура Юрія. Штанько був, м’яко кажучи, нетверезий: вміст спирту у його крові становив 2,61 проміле (!). До всього під час затримання цей суб’єкт погрожував бійцям громадського формування «Департамент охорони», що приїхали на місце події.

За даними обласної поліції, слідчі дії ще тривають. Вже встановлено, що затриманий стріляв із пістолета Макарова, випустивши по дітворі шість гумових куль. Один хлопчик дістав поранення у нижню кінцівку. Лікарі оглянули ногу потерпілого в мед закладі і, надавши необхідну меддопомогу, відпустили додому. Решта дітей відбулася сильним переляком.

На підозрюваного наділи кайданки і повезли у відділ поліції.

Нагадаємо читачам, по дітях стріляв помічник парламентаря Верховної Ради VIII  скликання Юрія Мамчура, полковника повітряних сил України. Останній свого часу здійснив гідний поваги подвиг під час Кримської кризи – коли у березні 2014-го очолювана ним бригада тактичної авіації у Бельбеку залишилася вірною Україні і відмовилася підкоритися вимогам «зелених чоловічків» перейти на бік Російської Федерації. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, поліція, кримінал, кримінал, київ, депутати
В тему

Останні матеріали