25 Червня 2018
Новини

Співак Ед Ширан двічі перервав концерт, щоб «помочитися»

Співак Ед Ширан двічі перервав концерт, щоб «помочитися»

Англійський виконавець два рази зупиняв у самому розпалі свій концертний виступ у Кардіффі, бо йому потрібно було «справити маленьку потребу». Схоже, навіть зірки не застраховані від проблем із сечовим міхуром.

Невдовзі після початку суботнього шоу на стадіоні в Кардіффі, Уельс, Великобританія, популярний співак Ед Ширан змушений був спішно бігти зі сцени, щоб звільнити сечовий міхур. Ну дуже незручна ситуація. Пише видання «Метро»

Вперше перервав концерт Ед, щойно скінчивши співати композицію Galway Girl перед 60-тисячним натовпом фанів, після чого вирішив повідомити прихильникам, що йому «треба помочитися» і що він скоро повернеться. 

Розуміючи, що з кожним може трапитися, натовп прихильників терпляче чекав повернення свого кумира. Та вже після трьох пісень і на половині виконання свого хіта Photographer, Ширан знову зі словами «Мені так шкода, Кардіффе» рвонув до клозету.

На щастя, слухачі з розумінням поставилися до ситуації і пробачили йому. Тож, коли співак вернувся на сцену, глядачі приєдналися до нього і допомогли йому закінчити пісню. «Я катаюся відтоді, як мені виповнилося 14, і нір азу такого не робив. А тепер роблю це перед 60 000 людей», – зізнався шанувальникам Ед.

Зараз Ед Ширан має всесвітнє турне н а підтримку його останнього альбому Divide, а в суботу він побив рекорд, ставши першим артистом, хто чотири поспіль ночі виступав на спортивній арені Кардіффа.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, концерти, шоу-бізнес, великобританія, ед ширан
В тему