20 Березня 2018
Новини

Відбулася кремація кривавого вбивці Чарльза Мейсона

Відбулася кремація кривавого вбивці Чарльза Мейсона

Кремація останків серійного вбивці Чарльза Менсона, який помер 19 листопада 2017 року, відбулася у похоронному залі міста Портервіль, штат Каліфорнія.

Про це розповів пастор Марк Пітчер, який проводив церемонію, повідомляє телеканал KGET-TV.

За словами пастора, на громадянській панахиді були присутні 20 – 25 людей, зокрема кілька друзів і родичів Менсона. Серед них був і американець Джейсон Фрімен, який назвався внуком серійного вбивці. Саме йому в березні суд вирішив віддати тіло померлого. До слова, окрім Фрімена, на тіло претендувало ще п’ять осіб. Також за інформацією видання, з Месоном попрощалася Афтон Елейн Бертон, з якою він заручився в 2014 році. На той момент Менсону було 80 років, а їй 26. Одруження так і не відбулося.

Пастор погодився провести церемонію, оскільки Фрімен і його дружина – християни і, незважаючи на діяння Менсона, хотіли поховати його за релігійними традиціями.

Читайте також: Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі про вбивцю Чарльза Менсона

ЗМІ повідомляють, що померлий лежав у відкритій труні. Щоб приховати ознаки сильного розкладання, на його руки наділи рукавички, а голову загримували. Прах розвіяли над струмком у сусідньому лісі. Через вітряний день частину попелу здуло на гостей.

Прощання знімали на відео для документального фільму, присвяченого роду Менсонів.

Читайте ще: Серійний убивця, прізвище якого взяв Мерилін Менсон, помер у тюрмі

Нагадаємо, Чарльз Менсон – американський злочинець, керівник секти «Сім’я», члени якої, за його наказом, у 1969 році вчинили низку жорстоких убивств. Серед злочинів, які скоїла «Сім'я», – вбивство акторки Шерон Тейт, дружини кінорежисера Романа Поланські. Жінка тоді перебувала на дев’ятому місяці вагітності. Менсона засудили на дев’ять довічних термінів. На момент смерті засудженому було 83 роки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему