19 Березня 2018
Новини

На екрани може повернутися «Баффі - винищувачка вампірів»

На екрани може повернутися «Баффі - винищувачка вампірів»

Студія 20th Century Fox Television заявила, що вони задумуються про відновлення серіалу «Баффі – винищувачка вампірів».

Глава компанії Гері Ньюман підкреслив, що вони бажають відновити серіал, а не перезапустити його. Студії цікаво зібрати оригінальний каст. Головною умовою є зацікавленість виконавчого продюсера серіалу Джосса Відона.

«Ми давно говоримо про це серед колег, і Джосс Відон – один з найталановитіших авторів, з яким нам доводилося працювати. Як тільки Джосс вирішить, що настав час, ми обов’язково зробимо це», – каже Гері Ньюман.

«Найчастіше перезапуск або повернення до старих шоу починається з того, що до нас приходить сам автор зі словами «у мене є ще одна історія про цих героїв». Але якщо в цій ідеї дійсно немає сильного і справжнього почуття ностальгії, фанатської любові, тоді я не бачу сенсу повертатися до шоу», – додає він.

Подібні перезавантаження і відродження – це фінансово вигідна ідея, оскільки аудиторія вже знайома з персонажами і є готова фанбаза. Fox Television вважає, що такі перезапуски корисні, якщо переосмислити персонажів, змінити гендер, зробити різноманітнішим каст.

Читайте також: Серіал «Усі жінки відьми» отримає продовження

У випадку з Баффі перезапуск не має сенсу, як вважає Ньюман, а от вигадати нові пригоди для старих персонажів – приваблива думка.

Нещодавно Джосс Відон підписався на створення нового коміксу про Баффі, який вийде в червні, від видавництва Dark Horse. Відон напише нову історію про винищувачку вампірів спільно з Крістосом Гейгом (співавтор серіалу «Шибайголова»), а до ілюстрації повернеться постійний художник серії про Баффі – Джорджес Дженту.

Нагадаємо, серіал «Баффі – винищувачка вампірів» виходив на екрани з 1997 по 2003 рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему