8 Березня 2018
Новини

Розкрито секрети ефективності Ілона Маска

Розкрито секрети ефективності Ілона Маска

Журнал Forbes  вирішив в простій і доступній формі розповісти про секрети успішності починань мільярдера Ілона Маска. Всього читачам пропонується 10 правил поведінки.

Перше правило говорить, що завжди треба займатися самоосвітою. Час не варто витрачати на читання розважальної літератури або соцмереж. Маск в підлітковому віці читав енциклопедію.

При організації бізнесу не треба багато грошей витрачати на рекламу. Краще витратити їх на поліпшення якості товару, і люди з уст в уста передадуть інформацію.

Бізнесом краще починати займатися в молодому віці, так як ризики і розчарування переносяться легше, ніж в зрілих літах.

Необхідно забути таке поняття як втома, є тільки відсутність мотивації. Краще попрацювати довше, ніж не використовувати закладений потенціал. Маск іноді працює по 100 годин на тиждень.

Замість скарг на проблеми і обставини необхідно зайнятися пошуком інновацій для їх вирішення.

До колег, клієнтів і всі[, хто допомагає домогтися успіху, треба ставитися як до власної родини. «Якщо ви подбаєте про людей, то вони подбають про ваш бізнес», - вважає Маск.

Головне, як вважає засновник SpaceX, це слідувати своїм мріям. На втілення своєї інноваційної ідеї треба кинути всі сили. При цьому заздалегідь краще підготуватися до думки, що невдача теж можлива.

Читайте також: Ілон Маск змусив Дарта Вейдера готувати тости

Кращі бізнесмени при цьому намагаються не конкурувати з іншими, а створювати щось своє принципово нове.

Не варто боятися конструктивної критики. Часто вона виявляється джерелом більш правильних рішень.

Читайте також:  Ілон Маск запустить надважку ракету вже у січні

І головне, стверджує Маск, треба всіма справами займатися заради кращого. Не варто намагатися спочатку змінити світ, щоб зробити щось хороше. Краще просто зробити щось корисне, нехай і зовсім не масштабне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали