22 Лютого 2018
Новини

Аліна Гросу виходить заміж?

Аліна Гросу виходить заміж?

22-річна співачка Аліна Гросу на своїй сторінці у Instagram вперше опублікувала романтичні фото з невідомим хлопцем. Варто зазначити, що до цього артистка не робила таких постів у своєму мікроблозі. Гросу завжди намагалася тримати особисте життя у таємниці. Не дивно, що такий крок співачки розцінили як натяк на заручини.

Цього разу Аліна не лише заінтригувала шанувальників знімками з розкішними букетами, фото яких часто викладає у Instagram, а і показала силует коханого. Втім, ім'я залицяльника дівчина так і не розсекретила.

Ймовірно, фотографії були зроблені у День святого Валентина. На цій світлині Аліна ніжно обіймає невідомого хлопця та виглядає дуже щасливою.

При цьому дівчина підписала фото такими словами: «Малюки, ще трішки романтики вам в стрічку. Давайте порахуємо, скільки у нас тут є людей без пари. Можливо, у мене на сторінці хтось когось зустріне. І не бійтеся знайомитися».

Хоча прихильникам Аліни Гросу сподобалась ідея зірки з оприлюдненням фото, все ж їх більше цікавили ім’я та статус обранця. Жаль, але поки що фанати нічого не знають про коханого Гросу і ймовірні заручини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему