21 Лютого 2018
Новини

22 лютого: кого привітати з днем ангела

22 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Василь, Геннадій, Маргарита.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає «царський, царствений».

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася – мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Йому подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя – це пристрасть до спиртного.

ГЕННАДІЙ 

Ім’я Геннадій з грецької «благородний», «благородного походження». Це енергійний чоловік, веселий, безтурботний, який не любить обмежень і має вічну спрагу відкриттів і пригод. Це чоловік-скептик, аж до сарказму або глузування. Геннадій воліє вибирати шлях свободи й автономії, які він цінує понад усе.

Батьки повинні навчити маленького Гену вибирати важкий шлях, адже легкий – не завжди найкращий. Для цього його батькам доведеться показати певну строгість, прищепити такі поняття, як наполеглива праця і дисципліна. Доцільно уважно стежити за успіхами Гени в школі, щоб вчасно вказати синові на його сильні сторони.

Геннадій любить сміятися, це чарівний хлопець, але правильно спілкуватися з дівчатами – для нього велика проблема. Геннадій романтичний у стосунках, саме тут активно проявляється його скромність, він відчуває величезні труднощі в вираженні сокровенних почуттів. Як правило, у Геннадія блискучий розум. Він вважає за краще не затримуватися надовго на одній роботі. Одноманітність може йому швидко набриднути, його манять професії, які дозволили би йому показати себе і допомогли би розвинути навички спілкування (комерція, реклама, продаж та маркетинг). При цьому сфери діяльності можуть бути різні: подорожі, спорт або телебачення (ведучий, журналіст, юрист, письменник, вчитель). Технічний напрям також може зацікавити Геннадія, тоді він стане вузьким спеціалістом (архітектор, комп’ютерний фахівець, сантехнік, інженер, електрик).

МАРГАРИТА

Ім’я Маргарита в перекладі з грецької мови означає «перлина», «перли». «Маргарітос» – це епітет Афродіти, богині краси і любові, яка була покровителькою мореплавців. І саме перлини і перламутрові мушлі моряки жертвували їй, просячи захисту і заступництва. Маргарита прямолінійна. Вона скаже все, що думає, будь-якій людині, незалежно від її віку і статусу. При цьому Маргарита також самокритична і щодо себе. Чесна і смілива, нетерпляча і примхлива, Маргарита має аналітичний склад розуму й логічне мислення. В характері Марго відсутній егоїзм і зовсім немає дипломатії, саме тому в неї часто виникають конфлікти з оточенням. Маргарита справляє враження розумної жінки, якій притаманні практичність і деяка невпевненість у собі. У професійній діяльності Марго проявляє себе рішучою і діловитою жінкою. Проте робота для Маргарити є не сенсом життя, а просто засобом заробітку. Марго відмінно проявить себе в адміністративній діяльності, в педагогіці та біології. Завдяки своїй практичності й організаторським здібностям Маргарита може стати хорошим керівником. При цьому вона не прагне до влади, їй потрібна цікава робота. Успіх у справах приходить до Маргарити завдяки посидючості, працьовитості, оригінальному підходу і нестандартному мисленню. Марго шанована серед колег. У першому шлюбі Маргарита, як правило, зазнає невдачі через поспішне заміжжя. Вона дуже болісно переносить перший розрив і вдруге виходить заміж теж швидко в спробі довести собі й іншим, що вона цікава і любима. Чоловіком Маргарити стане тільки симпатичний їй чоловік. Марго не надто любить господарювати, обожнює дітей, заради них готова пожертвувати всім іншим у її житті. У чоловічому товаристві Марго почуває себе як риба у воді, тому її чоловікові часто доводиться відчувати уколи ревнощів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали