30 Січня 2018
Новини

Продали найдорожчі в світі духи

Продали найдорожчі в світі духи

Флакон аромату Opera Prima італійського будинку Bulgari проданий за 200 тисяч євро, повідомляє us.fashionnetwork.com.

У декорі флакона, виконаного у формі давньоримської амфори, використано золото і кольорові та дорогоцінні камені, зокрема діаманти (загальною вагою 25 каратів), цитрин (50 каратів), аметисти (4,45 карата). Ім’я покупця залишилося невідомим.

Композиція аромату з нотами лимона, пелюсток апельсинового дерева, мускусу і квітковим акордом була створена парфумером Даніелою Андріе (Daniela Andrier) у 2014 році на честь 130-річчя Bulgari.

Раніше повідомлялося, що будинок Bulgari отримав премію Grand Prixd’Horlogeriede Genève-2017 у двох номінаціях: «Найкращий чоловічий годинник» за найтонші в світі автоматичні Octo Finissimo Automatic і «Найкращий годинник із турбійоном» за Octo Finissimo Tourbillon Skeleton.

Bulgari – італійський ювелірний дім, заснований у 1884 році в Римі вихідцем із Греції Сотіріосом Булгаріса. Відкритий ним магазин спочатку продавав предмети антикваріату, потім прикраси власного виробництва. Прихильницями бренда були Елізабет Тейлор, Софі Лорен, Ромі Шнайдер, Джина Лоллобріджида.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему