25 Січня 2018
Новини

Багато сексу - це погано?

Багато сексу - це погано?

Вчені регулярно досліджують секс і пов’язані із цим процесом речі, з’ясовуючи нові несподівані подробиці. Нижче наведені цікаві факти про інтимну сферу, встановлені в ході недавніх наукових робіт.

Кількість

Здавалося б, чим більше сексу, тим краще, але не все так просто і прозоро, як багато хто звик вважати. Британські вчені в ході досліджень з’ясували, що занадто часті статеві контакти можуть загрожувати здоров’ю людини. Зокрема, у чоловіків, що займаються сексом частіше від декількох разів на тиждень, відзначається підвищений ризик розвитку сліпоти і хвороби Паркінсона.

Вегетаріанці та м’ясоїди

Вчені з Уельського університету за допомогою масштабного опитування порівняли частоту сексу у вегетаріанців і тих, у чиєму раціоні є м’ясо. Виявилося, що близько 42% м’ясоїдів мають секс частіше ніж раз на тиждень, тоді як серед любителів овочів на користь цього висловилися тільки 16%.

Безсоння

Учені з Австралії, що представляють Квінслендський університет, прийшли до висновку, що секс допомагає вирішити проблеми зі сном. Опитування серед громадян у віці 18 – 70 років показало, що 64% ??з них мали більш міцний і спокійний сон, якщо йому передувала інтимна близькість. У момент сексу в організмі підвищується концентрація пролактину й окситоцину, здатних знизити рівень стресу.

Початок

Занадто часті побачення на початку відносин і регулярні заняття сексом у цей період можуть негативним чином позначитися на майбутньому закоханих. Учені наполягають, що романтичні зустрічі на початкових етапах стосунків повинні відбуватися не частіше від двох разів на тиждень, а секс і зовсім раз на 7 – 10 днів. В іншому ж разі висока ймовірність емоційного вигоряння партнерів.

Свята

Ніккі Голдштейн, відомий іноземний сексолог, має переконаність, що секс не можна назвати найкращим подарунком на свята. Це може призвести до того, що людина почне сприймати близькість в особливі дні як обов’язок, і така взаємодія не даруватиме належного задоволення. Особливо не варто вдаватися до такого роду практики парам, які перебувають у довгострокових відносинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему