17 Січня 2018
Новини

Страшні черги вишикувалися по кросівки з вбудованим проїзним (відео, фото)

Страшні черги вишикувалися по кросівки з вбудованим проїзним (відео, фото)

В столиці ФРН утворилися довжелезні черги перед бутиками бренда спортивного одягу і взуття Adidas. Спортивний гігант випустив новенькі ексклюзивні кросівки, і щоб отримати їх, люди ладні ночувати на морозі.

У вівторок, 16 січня, в Берліні, Німеччина, стартували продажі нових довгоочікуваних кросівок Adidas Originals із принтом, який повторює малюнок на сидіннях у метро. А головне – у це взуття «вшитий» проїзний квиток на рік на всі види міського транспорту. Про це пише EveningStandart.

Німці тут же кинулися штурмувати брендові магазини в надії вхопити омріяну пару, утворивши неймовірні черги. Щоб отримати ексклюзивні «кроси», ще й з вбудованим проїзним, берлінці вистоюють перед магазинами на морозі. І навіть сніг, що сіється на голови з неба, їм не завада. Адже в продаж надійшло тільки 500 пар лімітованої обувачки.

Вже до першої години ночі 17 січня під бутиками вже скупчилося близько 550 покупців, дехто прийшов сюди ще у вихідні. Люди в очікуванні старту продажу ставили собі намети просто на тротуарних доріжках. 

І ажіотаж навколо цього взуття можна цілком зрозуміти. Адже, крім того, що кросівки з обмеженої серії унікальні, то це ще й вигідне капіталовкладення. Пара коштує 180 євро, а вшитий у неї чип дозволяє цілий рік пересуватися метрополітеном,  автобусами, трамваями й поромами, тоді як річний проїзний на всі види громадського транспорту в Берліні коштує аж 761 євро.

Повідомляється, що випуск цієї серії спортивного взуття приурочений до 90-ліття системи берлінського транспорту. А кросівка-проїзний спрацьовує, тільки коли взута на ногу пасажира: в коробці чи у руках вона залишиться неактивною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему