17 Січня 2018
Новини

На Волині затримали одесита, який перебував у розшуку

На Волині затримали одесита, який перебував у розшуку

Зловмисника передали співробітникам поліції ГУНП в Одеській області.

Волинські поліцейські зупинили автомобіль під керуванням 27-річного жителя Одеси. Під час перевірки його особи вони з’ясували, що чоловік перебуває в розшуку за скоєння низки злочинів на території Одеської області. Повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Як зазначено в повідомленні, співробітники сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції під час чергування неподалік села Звірів зупинили автомобіль Opel Vectra на польській реєстрації під керуванням одесита. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у водія відсутні водійське посвідчення та документи на автомобіль. З’ясувалось також, що громадянин перебуває в розшуку за скоєння низки злочинів на території Одещини.

Громадянина волинські правоохоронці затримали на виконання відповідної судової ухвали та передали його співробітникам Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Окрім того, поліцейські склали на нього адмінпротокол за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему